Wat maakt pivot uniek

PIVOT

De unieke aanpak van problemen en processen voor een betere toekomst

 

Het out-of-the-box-denken in combinatie met analytisch vermogen en kennis van technologische systemen en processen vormen de kracht van Pivot. Doordat founder van Pivit, Steffan Classens, een echte 3D-denker is en verbanden kan leggen die niet voordehand liggen, komen er met de inzet van Pivot waardevolle nieuwe kansen vor bedrijven aan het licht om de toekomst in te groeien.

Vanuit de data observeert Pivot in een breder veld: samenwerkingen met andere partijen. Pivot ziet mogelijkheden in het bij elkaar brengen van partijen, die in eerste instantie geen logische relatie met elkaar hebben. Out-of–the–box-denken is hierbij een must.

 

De speerpunten van Pivot op een rij:

 

Toekomstgericht

Langere termijn denken, zodat investeringen én inspanningen zich ook terug kunnen verdienen.

 

Out of the Box

Niet de gebaand paden, die concurrenten wellicht ook volgen. Nieuwe, waardevolle inzichten en samenwerkingen, die waarde creëren vanuit de kracht van een bedrijf.

 

Problem Solving

Geen tijdelijke oplossingen of pleisters plakken, maar een aanpak die je bedrijf vooruithelpt en het probleem bij de wortels aanpakt.

 

Eye-Opening

Creatieve en ludieke invalshoeken, die duidelijk worden in de aanpak van Pivot. Soms ligt de oplossing er al, maar moet deze eerst ‘opgegraven’ worden.